Kesäkeitaalla vietetään kesällä jännittäviä ja tiivistunnelmaisia Koskinen-iltoja!

Kesäkeitaalla päästään nauttimaan jännittävistä Koskinen-illoista kesä-, heinä- ja elokuussa. Lisäksi Koskinen-näyttely on esillä 8.6.-13.8. Hämeenkadun varrella kesäkeitaan mökkien toisella puolella.

Näytämme kansainvälisille markkinoille leikattuja 90 minuutin kokonaisuuksia Koskisen tv-draamasarjan jokaisen kauden kahdesta ensimmäisestä jaksosta.
Ensimmäinen Koskinen-näytös ’Raadonsyöjä’ esitetään perjantaina 9.6. klo 21.
Toinen Koskinen-näytös ’Vilpittömässä mielessä’ esitetään perjantaina 14.7. klo 21.
Kolmas Koskinen-näytös ’Ajomies’ esitetään perjantaina 11.8. klo 21.

Jokaisessa näytöksessä on luvassa muutamia yllätyspalkintoja.

Tapahtumat ovat maksuttomia.
Näytöksissä ei ole tekstityksiä.
Kaikki näytökset säävarauksella.
Tervetuloa!

Koskinen on jännitteinen, realismista ammentava ja rosoinen rikossarja, jossa katsoja pääsee seuraamaan, millainen prosessi henkirikoksesta alkaa; ketkä sitä tutkivat ja miten päähenkilöiden luonteet ovat apuna sekä esteinä rikoksen selvittämiselle.
Sarja perustuu Seppo Jokisen Koskinen-dekkarisarjaan.
Kirjat on tuotu nykypäivään ja tapahtumat sijoittuvat Tampereelle.
Pääosissa Eero Aho, Maria Ylipää, Turkka Mastomäki ja Jon-Jon Geitel.

KAUSI 1
JAKSOT 1-2, RAADONSYÖJÄ
Tampereen raitiotien ohjauskeskuksesta löytyy murhatun ohjelmistoneron ruumis. Osaston väellä tuntuu olevan monenlaisia salaisuuksia ja yksi vaikuttaa erityisen syylliseltä. Koskisen mielestä hänen syyllisyytensä on kuitenkin jo liiankin ilmeistä.

KAUSI 2
JAKSOT 1-2, VILPITTÖMÄSSÄ MIELESSÄ
Kesälomien keskellä Tammerkoskesta nostetaan hukkuneen miehen ruumis, jonka ranteissa on sitomisjälkiä. Lisäjännitettä Koskisen tiimin tutkintaan tuovat kyseenalaisen musiikkimanagerin yliajo ja mystinen Carl Friedrich. Kun Näsijärvestä löytyy jälleen uusi ruumis, uhrien välinen yhteys alkaa selvitä. Tapauksia pohtiessaan Koskinen lähtee purjehtimaan poikansa Antin kanssa, ja samalla hän saattaa tahtomattaan Antin suureen vaaraan.

KAUSI 3
JAKSOT 1-2, AJOMIES
Rankoista aiheistaan tunnettu, paljastusdokumentteja tekevä rikostoimittaja Rami Vanninen löydetään kylmäverisesti surmattuna Finlaysonin alueelta. Vannisen jälkeensä jättämät muistiinpanot vievät Koskisen ja tiimin syvemmälle rikostoimittajan viimeiseksi jääneeseen merkittävään paljastukseen. Verkko kiristyy ja jäljet johtavat Koskikeskukseen, jossa syttyy tulitaistelu virolaisten mafiosojen ja poliisien välillä.

Tervetuloa myös Koskinen-näyttelyyn!

Haluamme toivottaa katsojat tervetulleiksi Koskisen maailmaan raottamalla verhoa myös kulissien taakse. Näyttelyssä tuomme esille korvaamattomia tekijöitä ja yhteistyötahoja Koskisen kuvausten mahdollistamiseksi. Kiitos jokaiselle suuren suosion saaneen sarjan tekijälle ja katsojalle! Koskinen-näyttelyä on esillä 8.6.-13.8. Hämeenkadun varrella kesäkeitaan mökkien toisella puolella.

Koskisen kolmas tuotantokausi alkaa Ruutu+ -palvelussa 7.6.

Lisätietoja


Saara Saarteinen

Tapahtumapäällikkö

Puhelin:

040 801 6222

Sähköposti:

[email protected]

Rami Lehtinen

Event Company / Keskustorin kesäkeidas

Puhelin:

050 052 3232

Sähköposti:

[email protected]