Keskustorin kesäkeitaan ravintolat kesälle 2023 on valittu

Keskustorin kesäkeitaalle valittiin ensi kesälle 15 hakijan joukosta kahdeksan ravintolatoimijaa. Kesäkeitaalla nähdään jo viime kesästä tuttuja ravintoloita sekä uusia yrittäjiä. Raatihuoneen ja Tampereen teatterin välissä sijaitseva Keskustorin kesäkeidas on avoinna 10.5. – 13.8.2023. Kesäkeitaalla on 500 asiakaspaikkaa.

Tampereen yhteisterassin, Keskustorin kesäkeitaan ravintolatoimijat ensi kesänä ovat Maranga, Royal Bubble Waffle, Tampere Taproom X Secret Sauceity Pizza, Pella’s cafe, Cafe & Bar Raina, Kumma Bar & Street Kitchen, Real BBQ & Smokehouse and Bar sekä Ravintola Ukkometso. Ravintoloista Maranga, Pella´s cafe ja Ukkometso ovat tuttuja jo viime kesältä.

Ravintolaraadin puheenjohtajan, apulaispormestari Pekka Salmen mukaan valinnoissa kiinnitettiin huomiota valittavan kokonaisuuden monipuolisuuteen sekä laadukkuuteen. 

– Tavoitteena on, että kesäkeitaan ruoka- ja juomatarjonta mahdollistaa eri kohderyhmien viihtymisen alueella ja tuo esiin tamperelaista ruoka- ja ravintolakulttuuria. Tärkeätä on myös, että ravintolatoimijat tarjoavat monipuolisesti vaihtoehtoja erikoisruokavalioita noudattaville, Pekka Salmi toteaa.

Vuokrattavaa myyntipaikkaa hakeneilta ravintoloilta edellytettiin kesäkeitaalle 2023 suunniteltua mielenkiintoista ravintolakonseptia sekä ruoka- ja juomamenua. Ravintolalla tuli myös olla kiinteä toimipiste Tampereella. Ravintolahaku oli avoinna 23.1.-5.2.2023.

Lisätietoja

Tapahtumapäällikkö Saara Saarteinen

Puhelin:

040 801 6222

Teksti: Aila Rajamäki