Tässä ovat Keskustorin kesäkeitaan 11 ravintolaa

Kuvassa kaksi naista tilaamassa ruokaa kesäkeitaan ravintolassa.

Keskustorin kesäkeitaalle valittiin 17 hakijan joukosta 11 ravintolatoimijaa. Tulevana kesänä Tampereen yhteisterassilla nähdään jo viime kesästä tuttuja ravintoloita sekä täysin uusia tulokkaita.

Kesäkeitaan ravintolatoimijat kesälle 2022 ovat Bodega Salud, Hoax & Tiima, Los Pollos, Pella´s café, Ravintola Hook, Ravintola Maranga, Ravintola Pons, Ravintola Ukkometso, Sasor Restaurant & Winebar, SAWUkeidas ja Teerenpeli Tampere.

Ravintolaraadin puheenjohtaja, apulaispormestari Pekka Salmi, on tyytyväinen tehtyihin valintoihin ja kesäkeitaan tarjontaan kokonaisuutena.

– Meillä on monipuolinen makumaailma, erilaisia virvokkeita ja kahvilatuotteita, myös erikoisruokavalioiden huomiointi on kohdallaan. On ilahduttavaa, että moni viime vuoden toimija halusi hakea uudestaan, hehkuttaa Salmi.

Ravintoloiden valinnasta vastaavan raadin tavoitteena oli valita kesäkeitaalle mahdollisimman laadukas ja monipuolinen tuotevalikoima sekä kiinnostava ravintoloiden kokonaisuus. Lasten annokset, erilaiset ruokavaliot ja erityisruokavaliot haluttiin huomioida kesäkeitaan tarjonnassa myös entistä paremmin.

Vuokrattavaa myyntipaikkaa hakeneilta ravintoloilta edellytettiin kesäkeitaalle 2022 suunniteltua ravintolakonseptia sekä ruoka- ja juomamenua. Ravintolalla tuli myös olla kiinteä toimipiste Tampereella.

Kesäkeidas on 11 ravintolan ikärajaton ja pääsymaksuton yhteisterassi, jossa on 500 asiakaspaikkaa. Kesäkeidas on avoinna 11.5.-14.8.2022. Ravintolahaku järjestettiin 1.-13.2.2022.