Keskustorin kesäkeidas on avoinna 13.8. saakka 

Keskustorin kolmas kesä on ollut aurinkoinen ja täynnä makuja sekä hyvää tunnelmaa. Kesäkeidas on avoinna vielä seuraavat kaksi viikkoa 13.8. saakka. Elokuussa on yhä hyvin aikaa tulla herkuttelemaan kesäkeitaan ravintoloiden monipuolisilla menuilla. Tarjolla on roomalaista levypizzaa ja sesonkipastaa sekä street food -henkisiä herkkuja, unohtamatta maukkaita salaatteja ja bowleja. Makeannälkään keitaalta löytyy muun muassa kakkupaloja ja kuplavohveleita. Lisäksi tarjolla on monipuolinen kattaus laadukkaita juomia.

Tänä kesänä keitaalla on saatu nauttia auringosta ja rennosta tunnelmasta. Vehreä olohuone keskellä kaupunkia on täyttynyt myös urheilun huumasta niin jääkiekon MM-kisojen kuin European Masters Games -tapahtuman valloittaessa kaupungin. Kesäkeidas on toiminut kutsuvana pysähdyspaikkana kesämatkailijoille sekä vakiinnuttanut paikkansa pirkanmaalaisten omana kesänvietto- ja kohtaamispaikkana.

Elokuussa pääsee vielä nauttimaan kesäkeitaan vehreästä miljööstä sekä myös tiivistunnelmaisesta Koskinen-illasta. Perjantaina 11.8. keitaan screeniltä näytetään Koskisen kolmas näytös Ajomies klo 21 alkaen. Lisäksi Koskinen-näyttely on avoinna kesäkeitaan sulkemiseen saakka. Näyttely löytyy kesäkeitaan mökkien takaa Hämeenkadun varresta, joten nyt on oiva tilaisuus tutustua Koskisen kulisseihin valokuvanäyttelyn muodossa. Samalla voi suunnata keitaalle lounaalle, kahville tai vaikkapa istumaan elokuista iltaa ystävien kanssa.

Lisätietoja


Saara Saarteinen

Tapahtumapäällikkö

Puhelin:

040 801 6222

Sähköposti:

[email protected]

Rami Lehtinen

Event Company / Keskustorin kesäkeidas

Puhelin:

050 052 3232

Sähköposti:

[email protected]