Keskustorin kesäkeitaan markkinavuoropuhelu jatkuu kommentointikierroksella

Tampereella Keskustorille on jo kolmatta kesää toteutettu Keskustorin kesäkeidas. Tampereen kaupunki etsii vaihtoehtoisia toimintamalleja kesäkeitaan toteuttamiselle tulevina kesinä. 

Kesäkeitaan toteuttamismallien kartoitus aloitettiin syksyllä 2022. Markkinavuoropuhelua jatketaan nyt kommentointikierroksella, johon kaikki toteutuksesta kiinnostuneet voivat ilmoittautua.

Markkinavuoropuhelun avulla kaupunki pyrkii saamaan kattavasti tietoa hankinnan määrittämisestä, jotta tarjouskilpailu voitaisiin toteuttaa mahdollisimman tarkoituksenmukaisesti. Vastauksia hyödynnetään tarjouskilpailun valmistelussa. 

Ensimmäiseen vaiheeseen osallistuneiden toimijoiden lisäksi myös uusilla toimijoilla on mahdollisuus osallistua vuoropuhelun kommentointivaiheeseen.  Osallistumisesta kiinnostuneita pyydetään ilmoittautumaan markkinavuoropuheluun ilmoittamalla yhteyshenkilönsä yhteystiedot osoitteeseen [email protected] otsikolla ”Tampereen kesäkeidas – Ilmoittautuminen vuoropuheluun”.

Kesäkeitaan toteuttamisesta kiinnostuneille toimitetaan alustavat luonnosversiot tarjouspyyntömateriaaleista kysymyksineen, joihin pyydetään vastauksia 15.8.2023 kello 12 mennessä. Osallistuminen vuoropuheluun ei edellytä tarjouskilpailuun osallistumista eikä myöskään ole edellytys tarjouksen jättämiselle.

Keskustorin kesäkeidas on viihtyisä 500 asiakaspaikkaa kattava terassialue Raatihuoneen ja Tampereen teatterin välissä. Se on tarkoitettu tamperelaisille ja matkailijoille oleskeluun hyvän ruuan ja juoman äärellä. Kesäkeitaalla on ollut tarjolla myös kulttuuria, urheilua ja musiikkia sekä erilaisia aktiviteettejä koko perheelle. 

Lisätietoja

Saara Saarteinen

Tapahtumapäällikkö

Puhelin:

040 801 6222

Teksti: Aila Rajamäki
Kuvat: Laura Happo